Leerlingenraad 2017-2018

Meer info over de leerlingenraad op Basisschool 't Palet klik hier

 

Leerlingenraad 2017-2018:

GCHP8A04 1Rayan  8a

Ik ben Rayan. Ik zit in groep 8a bij juf Steffanie. Ik ben geboren op 12 mei 2006 en ben 11 jaar oud. Mijn hobby’s zijn huiswerk maken, puzzelen en tv kijken. Ik vind de leerlingenraad leuk, want ik vind vergaderen leuk. Ik zit in de leerlingenraad, want ik ben behulpzaam en heb goede ideeën.

GCHP8B03 1Micheal 8b

Ik ben Micheal en zit in groep 8B. Ik ben 11 jaar oud. Ik woon in Laakhaven. Mijn hobby’s zijn voetballen, keepen vind ik leuk en tv kijken. Ik zit in de leerlingenraad, want ik heb veel ideeën, zoals een mooie speeltuin voor de bovenbouw. In de leerlingenraad zal ik goed gaan luisteren naar mijn klasgenoten.

GBPDD8C14 1Sana 8c

Ik ben Sana en ik ben 11 jaar oud. Ik zit in groep 8c. Mijn hobby’s zijn: thaiboksen, buiten spelen en tv kijken. Ik wilde graag in de leerlingenraad, zodat ik kan praten over een onderwerp en mijn mening mag vertellen.

GCHP7A05 1Taoufik 7a

Ik ben Taoufik en ik ben 10 jaar oud. Ik zit in groep 7a. Ik ben geboren op 7 juli 2007. Ik wilde in de leerlingenraad, omdat ik het belangrijk vind om mee te praten over onderwerpen. Ik zou graag willen dat wij meer doen aan pesten.

GCHP7B04 1Naya 7b

Ik ben Naya en ben 10 jaar oud. Ik zit in groep 7b. Ik ben geboren op 30 oktober 2006 in Syrië. Mijn familie en ik zijn gevlucht naar Nederland toen ik 6 jaar oud was. Mijn hobby’s zijn buitenspelen, kletsen en knutselen. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te maken en verzinnen in de leerlingenraad.

GBPDD715 1Chris 7c

Ik ben Chris en ik zit in groep 7c. Geboren op 3 december 2006 en ik ben 10 jaar oud. Mijn hobby’s zijn zwemmen en basketbal. Ik wilde in de leerlingenraad, omdat ik kinderen een leuk en goed onderwijs wil geven en goede ideeën heb.

GCHP6A13 1Amira 6a

Ik ben Amira en ik zit in groep 6a. Mijn hobby’s zijn turnen, zwemmen en voetballen. Ik zit in de leerlingenraad, omdat ik goede ideeën heb. Eén van die ideeën is dat iedereen komt overblijven, want dat is makkelijk.

GCHP6B10 1Mirsad 6b

Ik ben Mirsad en ik ben 9 jaar oud. Ik zit in groep 6b en woon in de Hobbemastraat. Ik wilde in de leerlingenraad, omdat ik het leuk vind om te praten over dingen.

GCHP6C09 1Aleyna 6c

Ik heet Aleyna en ik ben 9 jaar oud. Ik zit in groep 6c. Mijn hobby’s zijn lezen en tekenen. Ik wilde in de leerlingenraad, omdat ik de school wil verbeteren door meer samen te gaan werken.

GBPDD6D13 1Dounia 6d

Ik ben Dounia en ik ben 9 jaar oud. Ik zit in groep 6d. Mijn hobby’s zijn thaiboksen en huiswerk maken. Ik wil in de leerlingenraad omdat ik later in de tweede kamer wil werken. Dus dit vind ik wel een grote en goede stap. Dus als je wat wilt kom bij mij langs en dan vertel ik het in de raad.

 

Staking 5 oktober 2017

36889495072 ef07a197e6 z

 In het Zuiderpark hadden zich meer dan 60.000 leerkrachten, onderwijspersoneel en management verzameld om kracht bij te zetten aan de oproep voor een beter salaris en minder werkdruk in het onderwijs.

Een geslaagde bijeenkomst!

 

 

Wij op 't Palet staan achter Landelijke staking in het onderwijs op 5 oktober.

Wij staken op 't Palet en de school is gesloten.

 

Het bestuur van Lucas onderwijs laat het volgende weten:

 

Als lid van de PO-Raad en ook als individueel schoolbestuur ondersteunt Lucas Onderwijs de oproep om een beter salaris en een aanvaardbare werkdruk in het primair onderwijs mogelijk te maken. Er dreigt een lerarentekort, terwijl we in de regio Haaglanden veel en goede leraren nodig hebben om het best mogelijke onderwijs te geven aan leerlingen die alle leerkansen nodig hebben om een goede toekomst te kunnen opbouwen. Een ruimere bekostiging zou onze scholen en leraren in staat stellen om meer te investeren in ieder kind. Daarom sluiten we ons graag aan bij de wens om in het regeerakkoord middelen vrij te maken voor een beter salaris en een aanvaardbare werkdruk in het primair onderwijs.

Open dag op 't Palet

Open dag op 't Palet

 GetFileAttachment

Donderdag 12 oktober van 16.45-18.15 uur, is er "Open Huis" op 't Palet.

 

De open dag was op alle drie de lokaties druk bezocht. Veel ouders waren met hun kinderen naar school gekomen om, niet alleen in de klas van hun kinderen maar ook in de andere klaslokalen door de school heen te komen kijken.

De leerkrachten hadden hun best gedaan en er was veel te zien zoals presentaties van de grotere kinderen van de groepen acht voor de kinderen van de lagere groepen en ook in de andere lokalen was van alles te doen en te zien. Techniek, beeldend vormen, muziek, theater en gym en ICT deden natuurlijk ook mee.

Volgend jaar weer een open dag!

 

image 2017 10 13

Doel open huis:

We zetten de deuren open voor ouders van onze leerlingen en de peuterspeelzalen.

De ouders kunnen samen met hun kind komen kijken en snuffelen in verschillende leerjaren.

Het is een van de communicatiemiddelen tussen school en ouders.

Alle groepsleerkrachten organiseren in het eigen lokaal een activiteit. De activiteit past bij het thema.

Zoals bijvoorbeeld in het thema van de Kinderboekenweek, " Griezelen"

Het kan van alles zijn: een spel, presentatie, knutselactiviteit, workshop of gewoon een les.


Bij iedere gedane activiteit krijgen de kinderen een stempel op de stempelkaart en bij een volle kaart mogen de kinderen een passend cadeautje uitkiezen.


NIEUW dit jaar:

We laten u als ouder van tevoren weten wat er in de lokalen te doen of te zien is.Wij hopen u te verwelkomen op donderdag 12 oktober tussen 16.45 en 18.15 uur.

 

Kinderboekenweek 2017 " Griezelen"

http://www.kinderboekenweek.nl/Knipsel

 

 

Woensdag 4 oktober start de Kinderboekenweek weer in Nederland en wij doen daar natuurlijk aan mee op 't Palet.

De KBW staat dit jaar in het teken van griezelen! Kijkt u even op de site van de KBW voor alle informatie., klik hier

Het liedje van de KBW, gezongen door Kinderen voor Kinderen vindt u op de site, klik hier

De eerste dag van de KBW, 4 oktober, kunnen alle kinderen verkleed als een bekend (ENG)  persoon/figuur uit een kinderboek naar school komen.

Voor alle groepen is er een speciale activiteit tijdens de KBW, bijv. een schrijversbezoek, biebbezoek of voorstelling. Uiteraard wordt er veel gelezen in de klas en ook veel voorgelezen, ook door de kinderen aan de kinderen, en we houden een voorleeswedstrijd. Over dit alles krijg u nog informatie.

Enkele voorbeelden van Griezelige boeken ziet u hieronder, meer op de site van de KBW klik hier of de Bibliotheek klik hier vindt u veel meer suggesties en anctiviteiten in de KBW.

 KBW17 Geschenk 300  KBW17 Prentenboek 300  9200000059982865  9200000000029409

In de kinderboekenweek valt ook onze "Open Huis dag" , dinsdag 12 oktober van 16.45 -18.15 uur , zie hiervoor verder op de site, klik hier,  of kijkt u op de schoolApp.

Alle groepsleerkrachten organiseren in het eigen lokaal een activiteit. De activiteit past bij het thema, bijvoorbeeld de KBW

·Het kan van alles zijn: een spel, presentatie, knutselactiviteit, workshop

 GetFileAttachment

 

 

Onderhoud website

Onderhoud aan onze website

 Onderhoud

Momenteel wordt er gewerkt aan onze website.

Het zou kunnen zijn dat hierdoor enkele gegevens en data niet actueel zijn.

U kunt voor informatie natuurlijk altijd even contact opnemen met de school.

070-3803632