Zomerschool

 image-2016-04-14.jpg

 De Zomerschool is dit jaar vanaf maandag 10 juli tot en met vrijdag 21 juli

 

U kunt zich nu inschrijven bij de receptie op de Vaillantlaan/Doedijnsstraat of via de brief die de kinderen van onze school hebben meegekregen.

 

 

Vanaf 10 juli : Klik hier voor de Zomerschool van 2017

 

 

Klik  hier voor de pagina voor de Zomerschool van 2016

 

 

 

 Zomerschool op ’t Palet! Inmiddels een begrip in de wijk en met veel plezier organiseren wij elk jaar twee weken zomerschool voor kinderen van ’t Palet, maar ook voor kinderen uit de rest van de wijk.

Taalontwikkeling, leren in de 21ste eeuwse vaardigheden en plezier staan centraal. De zomerschool biedt leerlingen een kans hun zomervakantie leuk en leerzaam te besteden. We streven ernaar achterstanden die kunnen oplopen in de vakantie te voorkomen, woordenschat uit te breiden en kinderen een bijzondere twee weken te laten ervaren. Dit doen we door het aanbieden van een goed doordacht taalprogramma waarin we werken aan diepe en actieve kennis van schooltaalwoorden, leesbegrip, mondelinge taalvaardigheid, schrijfvaardigheid en algemene kennis.

In de middag streven we naar het voortzetten van het taalaanbod van de ochtend tijdens de verschillende activiteiten rond het thema.
Leerkrachten van 't Palet zijn de hele dag in de groep om rond het thema met de leerlingen te werken. Door ontwerpend leren wordt een thema verdiept en werken de kinderen aan 21ste eeuwse vaardigheden. Woensdagmiddag zijn de leerkrachten vrij en worden er workshops gegeven op het gebied van sport, muziek, dans, creatief en ICT/techniek. Deze workshops worden gegeven door professionele docenten die wij extern inhuren. Tijdens de zomerschool is er altijd een coördinator van onze school aanwezig.

Leerlingen van andere scholen in de wijk zijn van harte welkom. We vinden het belangrijk dat deze leerlingen gezellig mee doen en zich houden aan onze afspraken en regels. Met elkaar maken we er een leerzame en leuke twee weken van!

Inschrijven kan vanaf nu bij de administratie aan de Vaillantlaan en de Doedijnsstraat.
Meer informatie kan via mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.