Stageplaatsen

Ben jij een kleurrijke, veelzijdige maar vooral enthousiaste Lio-stagiair en ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame stage; Kom erbij!
 
Basisschool ’t Palet biedt Lio-stagiaires de kans om zichzelf te ontwikkelen en te etaleren binnen een dynamische onderwijscultuur. Taal, spelling en rekenen worden op een creatieve manier methodisch onderwezen. De wereldoriënterende vakken worden op een ontwikkelingsgerichte manier onderwezen. In de onderbouw wordt er gedurende de hele dag ontwikkelingsgericht gewerkt; wij volgen het voorschoolprogramma startblokken.
 
Basisschool 't Palet is een plek waar kinderen in een veilige omgeving de kans krijgen het beste uit zichzelf te halen. Wij gaan ervan uit dat elke leerling op zijn eigen manier moet kunnen leren en dat de mogelijkheden van het individuele kind bepalen welk niveau hij/zij behaalt. Op dit gegeven passen wij ons onderwijs aan om zo goed mogelijk aan te sluiten bij het niveau van ieder kind. Elk kind krijgt op ’t Palet het onderwijs, dat hij/zij nodig heeft.
Ons streven is optimaal in te springen op nieuwe ontwikkelingen, zowel binnen als buiten de school.