Zomerschool

 Edje zomerschool

De Zomerschool is er misschien weer in de zomer van 2023

Tijdens de zomerschool werken we met veel vakleerkrachten en zetten we het creatieve proces voorop.

U kunt uw zoon/dochter aanmelden voor de zomerschool met het inschrijfformulier. Doe dit zo spoedig mogelijk om teleurstelling te voorkomen. De maximale groepsgrootte per klas is 15 leerlingen. Als de klassen vol zitten komt uw zoon/dochter op een reservelijst, dit betekent dat wanneer er kinderen toch niet komen we u alsnog zullen opbellen.

Verder gaan de inschrijven op volgorde van datum. Bij het invullen van het inschrijfformulier vragen wij u om kruisjes te zetten voor enkele belangrijke afspraken. Daarnaast is een inschrijfformulier alleen geldig wanneer een ouder/verzorger deze heeft ondertekend.

Voor vragen, opmerkingen of meer informatie kunt u altijd mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Wanneer uw zoon/dochter is ingeschreven ontvangt u later nog een informatieblad met alle informatie voordat we gaan starten.

 

Zomerschool coördinator: Juf Suzanne en meester Tijmen

Telefoon: 0703803632
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Zomerschool op ’t Palet!

Inmiddels een begrip in de wijk en met veel plezier organiseren wij elk jaar twee weken zomerschool voor kinderen van ’t Palet, maar ook voor kinderen uit de rest van de wijk.

Taalontwikkeling, leren in de 21ste eeuwse vaardigheden en plezier staan centraal. De zomerschool biedt leerlingen een kans hun zomervakantie leuk en leerzaam te besteden. We streven ernaar achterstanden die kunnen oplopen in de vakantie te voorkomen, woordenschat uit te breiden en kinderen een bijzondere twee weken te laten ervaren. Dit doen we door het aanbieden van een goed doordacht taalprogramma waarin we werken aan diepe en actieve kennis van schooltaalwoorden, leesbegrip, mondelinge taalvaardigheid, schrijfvaardigheid en algemene kennis.

In de middag streven we naar het voortzetten van het taalaanbod van de ochtend tijdens de verschillende activiteiten rond het thema.
Leerkrachten van 't Palet zijn de hele dag in de groep om rond het thema met de leerlingen te werken. Door ontwerpend leren wordt een thema verdiept en werken de kinderen aan 21ste eeuwse vaardigheden. Woensdagmiddag zijn de leerkrachten vrij en worden er workshops gegeven op het gebied van sport, muziek, dans, creatief en ICT/techniek. Deze workshops worden gegeven door professionele docenten die wij extern inhuren. Tijdens de zomerschool is er altijd een coördinator van onze school aanwezig.

Leerlingen van andere scholen in de wijk zijn van harte welkom. We vinden het belangrijk dat deze leerlingen gezellig mee doen en zich houden aan onze afspraken en regels. Met elkaar maken we er een leerzame en leuke twee weken van!

Inschrijven kan vanaf nu bij de administratie aan de Vaillantlaan en de Doedijnsstraat.
Meer informatie kan via mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Zomerschool 2019 was weer een succes. het thema was: " Doe, Bedenk, Maak, Speel, Leer, Ontdek!! " 

 

 

De Zomerschool 2018 was een groot succes.

 De eerste twee weken van de zomervakantie was weer de zomerschool bij ons op 't Palet. Het was weer een leuke leerzame zomerschool!

Dit jaar hebben we het iets anders gedaan dan afgelopen jaren. We werkten wel weer met de Taalmethode van Sardes "Vos en Haas"en in verschillende thema's maar we hebben dit jaar ook samen gewerkt met alle groepen aan "Maakonderwijs".  Leren in de 21ste eeuwse vaardigheden staan hierin ook centraal.

Dit deden wij met behulp van vakken als Techniek, Beeldende Vorming en Nieuwe-media en Kunst.

Hieronde een korte impressie van de Zomerschool 2018

 

 

 

 

 

Vanaf 10 juli : Klik hier voor de Zomerschool van 2017

 

 

Klik  hier voor de pagina voor de Zomerschool van 2016