Onze school is sinds schooljaar 2018-2019 een gezonde school

Onze school is sinds schooljaar 2018-2019 een gezonde school! Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat de school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Basisschool 't Palet heeft speciale aandacht voor het themacertificaat Voeding en Sport en Bewegen. Hoe wij dat inzetten binnen onze school kunt u lezen in ons beleidsplan gezonde school.

Een gezonde leefstijl bevordert de algemene gezondheid van een kind. Daarnaast heeft een gezonde leefstijl een bewezen effect op de leerprestaties van kinderen. Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval.

Logo Mijn Gezonde School

Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl

Gezond tussendoortje - Gezonde school
Wij drinken water - Gezonde school
Voedzame lunch - Gezonde school
t Palet gaat voor gezond - Gezonde school
1 is genoeg - Gezonde school

Aanmelden

Locatie Vaillantlaan

Groepen 1 - 2 - 3 - 7 - 8

Locatie Gerard Doustraat

Groepen 4 - 5 - 6 - 7

Locatie Doedijnstraat

Deze locatie heeft een inschrijfpunt.

Groepen 1 - 2 – 3 – 4 – 5 – 6 - 6/7 - 7 – 8 - taalklas